Schermafdruk 2020-03-06 09.22.53

LOCATIE

Linne

Linne is gelegen aan de rivier de Maas in midden Limburg. Kenmerkend voor het gebied zijn de maasplassen. Door uitgebreide grind- en zandwinning zijn deze grote waterplassen ontstaan. Tegenwoordig wordt het meer dan 3.000 ha grote gebied gebruikt voor waterrecreatie. Het is een waar eldorado voor watersporters, vissers en natuurliefhebbers.

Met de A73 en de A2 onder handbereik is Linne zeer snel en eenvoudig bereikbaar. Door gebruik te maken van deze snelwegen zijn de steden Eindhoven, Maastricht en Venlo allen binnen 30 minuten bereikbaar. Maar door de centrale ligging van Linne zijn ook Duitsland en België snel en eenvoudig te bereiken. In 5 minuten bent u met de auto of het openbaar vervoer (of 15 minuten met de fiets) in Roermond. Hier treft u het NS station waar u met de intercity van de NS een snelle noord zuid verbinding aantreft.

Zo is Linne de ideale woonplaats voor forensen die na het werk willen genieten van de rust en veiligheid. Het gebied Midden-Limburg biedt u cultuur, natuur, shopping en uitgaan. In het geval van Linne vooral de ligging dichtbij de stad Roermond. Deze stad heeft alles te bieden wat de consument wenst. Een prachtige historische binnenstad en uitgebreide shoppingmogelijkheden. De ligging naast natuurgebied Linnerweerd en het nationaal park de Meinweg zorgt ervoor dat u aan natuur niets ontbreekt. U kunt er heerlijk wandelen en fietsen.

Afbeelding6
Afbeelding7